Etkinliklerimiz

May

Okul Ortağımız Hakan Sevim Fen Lisesi ile planladığımız Ortak YKS ve KDS sınavlarımızı gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuzda bugün Bilim, Sanat ve Bahar Şenliği düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

İstiklal ve istikbalimizin teminatı olan gençlerimiz ile okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladık. Milli Mücadele'mizin tüm kahramanlarını ve şehitlerimizi hayırla,minnet ve rahmetle yad ediyoruz.

May

Yatılı öğrencilerimize okul halı sahamızda sinema etkinliği gerçekleştirdik.

May

Aziz Atik Fen Lisesi Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası, öğle aralarında çekişmeli ve heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Öğrencilerimiz hem spor yapıyor, hem eğleniyor hem de mücadele vererek kazanmanın hazzını yaşıyor.

May

Okulumuzda, Ramazan ayı sonrası öğretmen ve idarecilerimiz bir araya gelerek öğle yemeği organizasyonu düzenledi.

May

Aziz Atik Fen Lisesi idarecileri ve öğretmenleri olarak Kadir Gecesi'nde pansiyonda kalan öğrencilerimizle iftar programı gerçekleştirdik.

Kas

Okul sporları kapsamında bugün okul futbol ve futsal takımlarımız sahaya çıktılar.

Kas

Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri kapsamında bugün okulumuzda Ilkadim Ilce Mem Sube müdürümüz  Sayın Turgay AYYILDIZ'ın katılımı ile  öğretmen ve öğrencilerle birlikte meyve fidani dikildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde Atatürk Anıtı'nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Programlar daha sonra Atatürk Kültür Merkezi'nde okulumuz tarafından hazırlanan Atatürk'ü Anma Programı ile devam etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü için hazırlanan Anma Programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından,öğrencilerimiz "Atatürk Oratoryosu"nu sundu.

Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen program sonrasında protokol üyeleri ile birlikte Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde ziyarete açılan "Atatürk Fotoğrafları Sergisi"ni gezdi.

Oratoryo sonrası Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve protokol üyeleri İlkadım Aziz Atik Fen Lisesi idareci,öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Günü kutlandı.

Mrt

Öğrencilerimize emekli öğretmen ve yazar Gülseren AKTAŞ tarafından Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Yaşta Evlilik konferansı verildi.

Mrt

Aziz Atik Fen Lisesi Yabancı Diller Kulübü öğrencilerinden Ali Kerem Yılmaz (Effective Speaking), Ömer Faruk Çetinkaya (Nuclear Reactor) ve Gülayşe Koç(Ethics and Dilemma) konulu TedX konuşmaları yaptılar.

Şbt

Kitap toplama kampanyamıza okul polimizde katıldı. Kitap toplama kampanyasına kitap bağışlayarak katılan polisimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Yabancı Diller Kulübünün düzenlediği kermeste elde edilen gelir ile Canik'in en uzak köyündeki Hacınaipli İlkokulu öğrencilerine, öğrencilerimiz tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette minik öğrencilerle eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz, Hacınaipli İlkokulu öğrencilerine hediyeler dağıttı.