Geziler

May

Aziz Atik Fen Lisesi, 11. sınıf öğrencilerinin motivasyonunu artırmaya yönelik idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla gezi düzenlemiştir. İstanbul Özyeğin Üniversitesi ve Acıbadem Üniversitesi ziyaret edilmiştir. Daha sonra gezimiz Ankara'da devam etmiştir. Öğrencilerimiz, ODTÜ'de okuyan eski öğrencimiz Ömer Faruk Aydın rehberliğinde ODTÜ Kampüsü'nü gezdiler.

Mrt

11. sınıf öğrencilerimiz üniversite tanıtım etkinlikleri kapsamında İstanbul´da üniversiteleri ve tarihi yarımadayı gezdiler.

Şbt

Okulumuz Konya'da 4'üncüsü yapılan olan Ulusal Bilim Kampına katıldılar. Kampa okulumuzu temsilen Müdür Yardımcısı Osman Sezer, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ahmet Üstündağ ile öğrencilerimiz Yusuf Turhan Papurcu ve Alper Ergin katıldılar. Okul Müdürümüz Kahraman Altürk ile yaptıkları toplantının ardından Konyaya hareket ettiler. Konyada ilk gün telif hakları ve etik eğitimlerine katılan öğrencilerimiz ikinci gün  mikro ve  nanoteknoloji eğitimlerine katıldılar. Öğrencilerimiz kamp boyunca Konya bilim merkezi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi araştırma laboratuvarlarında çalışmalara katılacaklar.

Nis

10. sınıf öğrencilerimiz üniversite tanıtım etkinlikleri kapsamında Ankara´da Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Üniversitesini gezdilr ve Anıtkabiri ziyaret ettiler. Ardından Kapadokya gezdiler.

May

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri İstanbul Gezisine katıldılar. Gezide üniversiteler ve şehir gezisi yapılmıştır.

May

OKULUMUZ 10. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA ANKARA GEZİSİ YAPILMIŞTIR.

Kas

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle  İstanbul  da üniversite gezisi gerçekleştirdik