T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Aziz Atik Fen Lisesi

İl içi geziler

May

Öğrencilerimize Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tanıtım Günleri kapsamında üniversite ve tanıtım gezisi düzenledik.

May

Okulumuz "Dünyayı Ekranına Sığdırma" Projesi kapsamında öğrencilerimizle Batıpark'ta Maraton Koşusu ve Müzikal Etkinlik düzenledi. Ardından piknik yapılarak öğretmenlerimiz öğrencilerimizle güzel bir gün geçirdi. Emeği geçen ogretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Tübitak Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması bölge sergisini gezdiler. Sergide yer alan projeleri inceleyen öğrencilerimiz, proje araştırma ve geliştirme faaiyetleri hakkında bilgilendirildiler.

Şbt

Öğrencilerimiz Tüyap Kitap Fuarına katıldılar.

Ock

12. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte Ladik'te bulunan Akdağ kayak merkezine gezi düzenlendi. Öğrencilerin motivasyunu artırmayı ve sınav kaygılarını en aza indirmeyi amaçlayan etkinlikte 12. sınıflarda okuyan öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte oldukça eğlenceli anlar geçirdirler. 

Ara

Öğrencilerimiz dünyanın ilk 100 savunma sanayii şirketi listesinde yer alan Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu ASELSAN'ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün'ün, Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) davetlisi olarak geldiği Samsun'da,  "ASELSAN'ın Yerlileşme ve Millîleşmedeki Rolü" konulu konferansına katıldı.

Kas

Çanakkale´den Anadolu´ya Gezici Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesi´ni   ziyaret ettik...

Ara

Öğrencilerimiz ile çocuk yuvasını ziyaret ettik.

Şbt

Huzur evinde yaşlılarımız ile buluştuk...