SAMSUN / İLKADIM - Aziz Atik Fen Lisesi

Nis

TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 2204A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması Yazılım-Siber Güvenlik alanında öğrencilerimiz Burak Erdoğan ve Berkehan Arda Özdemir TÜBİTAK bölge birincisi olarak Ankara'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özer Ersoy ve şube müdürlerimiz okulumuz pansiyonunda yatılı kalan öğrenci, öğretmen ve yöneticilerle iftar programında bir araya geldi. Gençlerimizde sohbet eden Ersoy öğrencilerimizin taleplerini dinleyerek her birine eğitim hayatlarında başarılar diledi. Biz de bu güzel ziyaretleri için Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Mrt

Yabancı Diller Kulübünün hazrıladığı Bilim ve Teknoloji konulu dergimiz çıktı. Danışman öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuz Afete Hazirlik  Kulübü  tarafindan  düzenlenen   Samsun'da  Deprem Farkındalığı  konulu söyleşi yapıldı. Söyleşiye  konuşmacı  olarak  katılan  Ondokuz Mayıs  Üniversitesi Eğitim Fakultesi  Coğrafya Eğitimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevdet Yılmaz'a  paylaşımından  dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

TÜBİTAK tarafından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde 55.si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Sergisi'nde 11.sınıf öğrencilerimiz Berkehan Arda ÖZDEMİR ve Burak ERDOĞAN TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışması  Yazılım kategorisindeki projeleriyle Bölge 1. olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi  ve danışman öğretmenleri Adem ÜNLÜ'yü tebrik ediyor Türkiye Finallerinde kendilerine başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz 11.sınıf öğrencileri Berkehan Arda Özdemir ve Burak Erdoğan katılmış oldukları TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında yazılım kategorisindeki "CardGuard: Online Alışverişlerde Yüksek Güvenlik - Kart

Şifreleme ve Yapay Zekâlı Site Kontrolü" projeleri ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Sergisinde yer aldılar.

Kendilerine ve danışman öğretmenleri Adem Ünlü'ye başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda "Okul Sağlığı ve Yeşilay" Kulübü öncülüğünde öğrenci ve öğretmenlerimize,Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Organ Nakil Koordinatörü Gülen Kurt Bulut tarafından "Organ ve Doku Nakli Bağış ve Koordinasyon Süreçleri" hakkında farkındalık eğitimi verilmiştir. Kendilerine bu yararlı eğitim için teşekkür ederiz.

Mrt

Kendilerine ve danışman öğretmenleri Adem Ünlü'ye başarılar diliyoruz.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamında okulumuz Yeşilay kulübü davetiyle OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesinden Öğretim Üyesi Dr. Figen ÇAVUŞOĞLU tarafından öğrencilerimize bağımlılıkla mücadele semineri verildi. Değerli konuğumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024