Kas

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü ve AFAD işbirliği ile eğitimler verilmiş ve tatbikat gerçekleştirilmiştir. Katılan ve organize eden kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat Ağar, Okulumuzu Ziyaret Etti

Ekm

Samsun İlkadım Aziz Atik Fen Lisesi olarak 23 Ekim günü okulumuzda kimya öğretmenimiz Eyübe ÖZDAĞ tarafından hazırlanan mol günü etkinlikleri yapıldı.Bilim insanı ve Kimyager LorenzoRomanoAmedeo Carlo Avogadro'yu anmak ve onun kimya bilimine kazandırdığı kimyanın sayma birimi olarak da bilinen Avogadro sayısının "6,02214199.1023" önemini vurgulamak amacıyla 23 Ekim Dünya Mol Gününü çeşitli etkinliklerle kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100 . Yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen konferans kapsamında Ondokuzmayıs Üniversitesi öğretim üyesi sayın Prof Dr Önder Dumanı ağırladık. Kendisine bu güzel program için teşekkür ederiz.

Ekm

100. Yıl kapsamında Cumhuriyet kitapları okuma etkinliği yapıldı.

Ekm

23 Ekim mol günü etkinlikleri yapıldı.

Ekm

Okul Sporları kapsamında basketbol takımımız Genç-A kategorisinde Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi ile karşı karşıya geldi.

Ekm

Zirvede Ben de Varım Projesi kapsamında tırmanış etkinliği 9-D sınıfı öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.

Ekm

6-8 Ekim tarihlerinde Atakum Proje İmam Hatip Lisesinde düzenlenen MUN ( Model United Nations ) etkinliğine İngilizce Öğretmenimiz Maytere Hazinedar danışmanlığında 13 öğrencimiz ile katılım sağladık. Ülkemizin bir çok ilinden gelen liseli gençlerin Birleşmiş Milletler delegasyonlarının simüle ettikleri bu organizasyonda ögrencilerimiz okulumuzu başarı ile temsil ettiler. Okulumuz 10. Sınıf ögrencilerinden Melis Karaali'nin Outstanding Delegate ( Üstün, Seçkin Delege ) olarak seçildiği ATAMUN etkinliğinde Aziz Atik Fen Lisesi olarak farkımızı hissettirdik. İngilizce konuşma, Devletler politikası, kriz yönetimi, takım çalışması , temsil kabiliyeti, hitabet gibi birçok beceri ve bilgiyi kullandıkları bu etkinlikte öğrencilerimiz 3 gün boyunca deneyim kazandılar ve çokça eğlendiler.  Kendilerini ve danışman ögretmenlerini kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri bu yıl 8. kez yapılan Tüyap Karadeniz Kitap Fuarını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz fuarda yer alan eserlere yoğun ilgi gösterdiler. Ayrıca fuarda okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sadullah Genç öğretmen yazarlar etkinliği kapsamında okuyucularıyla buluştu.

Eyl

Okul müdürümüz Halil ŞİŞMAN, müdür yardımcımız Yusuf UZUN,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenimiz Sadullah GENÇ okulumuza ismini veren hayırsever iş insanı Aziz ATİK Bey'i ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular. Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.