Eyl

Sınavza Eğitim Destek Sistemleri Kurucusu Zekeriya Abonoz’un katılımıyla okulumuz 12. Sınıf Öğrencilerimize yönelik ‘YKS Sınav Stratejileri ‘ konulu seminer gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzda eğitim ve öğretimi değerlendirmek için Ara Öğretmenler Kurulu Toplantısı düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda MUN ( Modern United Nations ) etkinlikleri  ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Katılım ve düzenleme ile ilgili komiteler oluşturuldu

Eyl

Samsun Üniversitesi ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ilk dersi Samsun Üniversitesi Prof.Dr. Mustafa Kemal ATİLLA tarafından 12.sınıf öğrencilerimize gerçekleştirildi.

Kendilerine katkıları için teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda ilk gün ve ilk ders heyecanı yaşandı.

Haz

The place where live reflects me with its history  yaşadığım yer tarihiyle beni yansıtır projesi son aşamaya geldi.Proje boyunca yapılan çalışmalar okulumuz öğrencileri tarafından bir ebook hazirlanarak sunuldu.Bu proje ile öğrenciler hem yöremizin somut ve soyut kültürel değerlerini daha yakından tanıdılar hem de başka kültürleri tanıma fırsatı buldular.Son derece eğlenceli ve öğretici geçen projenin 7 Türkiyeden 1 Gürcistan 1 tane de Portekiz den olmak üzere 9 ortağı bulunmaktadır.

Haz

Okulumuzun 2021-2022 eğitim öğretim yılında ortak olarak katıldığı "Think Your Future-Write Your Dream "adlı eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketine layık görülmüştür. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

İstanbul’daki üniversitelerin, doğal güzelliklerin tanıtımı ve 11. sınıf öğrencilerimizin çalışma motivasyonunu attırmak amacıyla Sabancı ve Koç Üniversitelerine öğretmenlerimiz eşliğinde üniversite tanıtım gezisi düzenlendi. Üniversite tanıtım gezisinin ardından Ayasofya Cami, Topkapı Sarayı, Rahmi Koç Müzesi ziyareti ve Boğaz gezisi gerçekleştirildi.

May

Bu sene 4.sünü gerçekleştirdiğimiz Ortaokul Matematik Olimpiyatları Yarışmamızı Gerçekleştirdik.

Nis

"Read More to Discover World "e Twinning projemizde öğrencilerimiz doğa ile ilgili araştırmalar yaptılar ve bulduklari bilgileri çizgi roman haline getirip okul   panosunda sergilediler.